TERUG

Caroline van Amerongen

Caroline draagt in haar werk graag bij aan het leren van mensen en organisaties. Als adviseur, onderzoeker en projectleider werkte ze de afgelopen 15 jaar vooral in de onderwijssector. Daar is ze een goede gesprekspartner op alle niveaus, van de conciƫrge, de docent en de schoolleider tot de bestuurder en de wethouder. De uitdaging in haar opdrachten vindt ze vaak om de mensen uit alle lagen van de organisatie werkelijk te betrekken bij een verandertraject.

De inhoudelijke onderwerpen waar ze mee te maken heeft gekregen zijn gevarieerd: kwaliteitsbeleid, passend onderwijs, ict in het onderwijs, cultuureducatie, communicatie en profilering van scholen en sociale veiligheid. Daardoor is ze een generalist en een goede onderzoeker en procesbegeleider geworden.

Caroline is inzetbaar voor adviestrajecten, uitvoeren van onderzoek en projectmanagement van meer complexe projecten rond onderwijs en jeugd. Ze houdt van variatie, uitzoekwerk, over schuttingen kijken, samenwerken en zoeken naar wat mensen zelf al weten en kunnen en daarop verder bouwen. Daarbij werkt ze werk praktisch, oplossingsgericht en zelfstandig.