TERUG

Kees van Rooijen

Kees is een ervaren onderwijsman, die vele jaren als directeur in het primair onderwijs leiding heeft gegeven. Als adviseur en begeleider heeft hij veel scholen geholpen bij schoolverbetering, besturen geadviseerd en directeuren en leerkrachten getraind en begeleid. Zijn specialiteiten zijn onderwijskwaliteit, begeleiden van veranderingsprocessen en de evaluatie en implementatie van werkwijzen.

Kees is een rustige, geduldige manager. Hij luistert naar alle belanghebbenden en heeft aandacht voor de mensen en hun kwaliteiten. Waar nodig weet hij ook wanneer interventies ingezet moeten worden.

Naast opdrachten als interim directeur coacht, adviseert en begeleidt Kees besturen, directies, en leraren in hun professionele ontwikkeling. Hij creƫert een veilig klimaat dat nodig is om als team en als organisatie verder te kunnen ontwikkelen. Kees geeft daarbij veel aandacht aan goede aansturing, professioneel leerkrachtgedrag en heldere communicatie. Hij gaat planmatig te werk en is gericht op resultaat.