TERUG

Laura Thomassen

Laura is gespecialiseerd in onderwijsbeleid. Zij is opgeleid als beleidssocioloog en heeft zich vanaf het begin van haar carrière gericht op onderwijs. Ze is begonnen als trainer, onderzoeker en onderwijsontwikkelaar in het hoger onderwijs en heeft zich daarna doorontwikkeld tot onderwijsadviseur. In die hoedanigheid adviseert zij scholen, samenwerkingsverbanden en gemeenten over hun onderwijsbeleid.

Laura geeft graag samen met scholen of samenwerkingsverbanden vorm aan hun beleid, onder andere op het gebied van passend onderwijs. Voor gemeenten zet zij zich als interim projectleider of beleidsadviseur in om nieuw onderwijsbeleid vorm te geven en uit te voeren. Hierbij draagt zij zorg voor een goede samenwerking met het scholenveld.

Laura’s enthousiasme werkt aanstekelijk en zorgt ervoor dat vernieuwende onderwijsprojecten met veel vaart en plezier verlopen. Zij is in staat om mensen en projecten op een natuurlijk manier met elkaar te verbinden. Laura legt de lat hoog en draagt middels regelmatige kritische reflectie op haar eigen werk en dat van het team zorg voor zichtbaar en blijvend resultaat.