TERUG Raymond

Raymond van der Kleijn

Raymond is een ervaren leidinggevende, manager, trainer en coach die zowel resultaat- als mensgericht is. Hij heeft zijn ervaring opgebouwd in verschillende onderwijsorganisaties. Behalve een deskundig professional is hij sinds 2006 een professionele ondernemer.

Zijn kwaliteiten zijn: inspireren, structureren, motiveren en richting geven. Hij is communicatief ingesteld en is transparant en integer richting alle betrokkenen.

Zijn kwaliteiten als manager van een organisatie zijn: analyseren van de bestaande organisatie, bedenken en bouwen van een nieuwe, verbeterde organisatie, waarbij hij planmatig en resultaatgericht te werk gaat. Hij creƫert rust en bouwt aan een veilig klimaat binnen de organisatie.

In de kern is zijn handelen gericht op de mensen binnen de organisatie, zowel als individu als in een groep, dit doet hij zowel in de rol als interim-manager, als in de rol als trainer en coach. Hij streeft ernaar om de mensen in de positie en in de gelegenheid te brengen het beste in zichzelf naar boven te halen om daarmee zichzelf en de organisatie te verrijken. Dit alles gericht op het beter functioneren van de mensen individueel en de organisatie als geheel. Hij probeert bovenstaande op een positieve stimulerende wijze te bereiken maar kan ook, als dit nodig is, in sanctionerende zin optreden.

Raymond is geassocieerd adviseur van Eduquality.