Partners

CO DE CUSTER

Co is onderwijskundige en een ervaren adviseur, projectleider, trainer, coach en coördinator van samen­werkings­verbanden. Hij werkte met succes als projectleider in het PO (SO, SBO) en VO.  De kracht van Co ligt in het strategisch en operationeel ondersteunen van besturen en scholen bij het organiseren van onderwijs en onderwijsondersteuning. Hij is specialist op het gebied van Passend Onderwijs. Co voelt zich het meest op zijn plaats in omstandigheden waarin behoefte is aan verheldering, visie en structuur. Sinds begin 2008 is Co directeur/partner van Eduquality.

 

RENÉ RODERS

Ook René is onderwijskundige en een manager met een meer dan brede ervaring. Hij heeft met succes opdrachten afgerond als algemeen directeur en bestuurder primair onderwijs en leidinggevende bij gemeentelijke diensten. Hij weet organisaties met grote problemen op de rit te krijgen door een directe aanpak op basis van scherpe analyses en duidelijke communicatie. In diverse opdrachten heeft René gezorgd voor herstel van de verhoudingen, een gezonde financiële situatie en duurzame versterking van de organisatie. Ook heeft hij een ruime ervaring in de voorbereiding en uitvoering van complexe onderzoeken. René is sinds 1996 als directeur en sinds 2008 als partner aan Eduquality verbonden.

 

ROB SCHEPERS

Rob is opgeleid als jurist met als specialisatie arbeidsrecht. Hij heeft zich de afgelopen 20 jaar ontwikkeld tot een generalist die zich gemakkelijk beweegt in uiteenlopende vakgebieden als kunst & cultuur, welzijn, onderwijs, milieu, verkeer & vervoer, openbare werken, p & o en juridische zaken. Hij werkt als interim manager, projectleider, onderzoeker en coach. Rob blijft onder alle omstandigheden rustig en behoudt het overzicht. Eén van zijn kwaliteiten is – naast het brengen van rust – het aanbrengen van structuur. Rob is sinds 2004 als directeur/partner aan Eduquality verbonden.