Ekon Hartog

Het liefste werkt Ekon met mensen en opdrachten die richting geven en ruimte laten.

Deze opdrachten doet hij bij voorkeur in het onderwijs of het publieke domein, waarbij complexiteit en diversiteit voor hem aantrekkelijke factoren zijn. Opdrachten waarbij overeenstemming tussen partijen niet altijd vanzelfsprekend is, belangen en zienswijzen verschillen en waarbij de controverse niet geschuwd wordt spreken Ekon het meest aan. In een dergelijke context, waar hij vanuit een heldere visie met energie en in verbinding met andere partijen kan werken, daar voelt hij zich thuis, daar kan hij doen wat nodig is.

Vertrouwen in de professionals in het oplossen van vraagstukken en hun professionele oordeel vormen voor hem belangrijke bouwstenen om mee te werken. Beleid en uitvoering vinden hierdoor verbinding en innovatie wordt hierdoor betekenisvol.

Voor het managen van de omstandigheden of randvoorwaarden zoekt Ekon zoveel mogelijk de samenwerking met anderen.

Eerste baan: Gymdocent in het Speciaal onderwijs op de Azoren Vervoermiddel: Mijn auto Vakantieland: Zwitserland en Scandinaviƫ Droom: Meestal weet ik ze niet meer Sport: Alpinisme, Judo en Telemarkskiƫn Boek: Liefde in tijden van Cholera van Marques Film: Soldaat van Oranje 1977 Muziek: Onmisbaar Onmisbaar: Koken