Lia Kromhout van der Meer

Lia heeft veel ervaring in alle aspecten van het basisonderwijs. Ze is professioneel en opbrengstgericht. Ze bouwt snel een functionele relatie op, motiveert, inspireert en geeft mensen zelfvertrouwen. Lia is sterk in het invoeren, begeleiden en implementeren van verbetertrajecten en veranderprocessen. In deze processen staan onderwijsontwikkelingen, continuïteit, eigenaarschap en borging centraal.

Haar specialisaties zijn onderwijsinhoudelijk management, kwaliteitsbeleid, pedagogisch klimaat volgens het programma de Vreedzame School, het professionaliseren en coachen van leerkrachten, intern begeleiders en directies, het opzetten van een professionele cultuur en afname van assessments volgens de methodiek van de Competentiethermometer.

Lia is geassocieerd adviseur van Eduquality

Eerste baan Verkoopster bij bakker Karels Vervoermiddel Fiets Vakantieland Indonesië Droom Voor langere tijd reizen en kennismaken met andere culturen Sport Helaas…… Boek ‘Dat ik u kus’ van Griet op de Beeck Film Bolero Muziek Luther Vandross Onmisbaar M’n kinderen en kleinzoon