Henk Kemper

Met bijna veertig jaar onderwijservaring is Henk thuis in alle facetten van het onderwijsveld; zijn ervaring strekt zich uit van leerkracht tot bestuurder. Hij heeft veel kennis van onderwijsinhoudelijke ontwikkelingen.

In zijn rol van interim manager analyseert hij de situatie en zoekt hij naar oplossingen; vastgelopen organisaties biedt hij weer perspectief. In het belang van de organisatie en procesverloop neemt Henk de regie en combineert hij management met onderwijskundig leiderschap. Zijn stijl is begeleidend en sturend, gericht op ontwikkeling van de talenten die de organisatie nodig heeft.

Henk is een ervaren professionaliseringscoach, assessor en mediator en geassocieerd adviseur van Eduquality.

Eerste baan Leerkracht van groep 7 in de Amsterdamse Pijp Vervoermiddel Auto en soms de fiets Vakantieland Frankrijk Droom Een eerlijke wereld waar plaats, zorg en aandacht is voor iedereen Sport Golf Boek Geen speciaal lievelingsboek. Meestal ‘raken’ boeken mij door de ontwikkeling die mensen doormaken en de kracht die ze ervaren Film Voor films geldt hetzelfde als voor boeken Muziek Chopin, Debussy en meer hedendaags Einaudi en Glass Onmisbaar Musiceren/dirigeren