Werkwijze

Wij typeren onze werkwijze met de woorden snel, transparant en vakkundig. Iedere vraag van een opdrachtgever vinden wij even belangrijk of u nu een interim manager zoekt voor uw bestuur, school of instelling, een coach voor uw IB’er  of een vraagstuk hebt op het gebied van passend onderwijs. We verzamelen relevante informatie, adviseren u over de aanpak en de oplossing en stellen u de beste kandidaat voor het uitvoeren van de opdracht voor.  In de meeste gevallen wordt onze adviseur al binnen enkele werkdagen aan u voorgesteld. Aan de uitvoerder van de opdracht wordt direct een schaduwadviseur gekoppeld.

Dan gaan we aan de slag. Dat doen we transparant. Of het nu gaat om de analyse, de aanpak of onze kosten, wij delen steeds tijdig alle relevante informatie met u.

Onze interimmanagers zijn resultaatgericht, maar met oog voor de mensen in de organisatie. Zij zijn alert op een goede opvolging en het met zorg overdragen van informatie. Wij spreken heldere en haalbare doelen af, hebben regelmatig tussentijds contact met de opdrachtgever en houden een evaluatie aan het einde van de opdracht.

De adviseurs van Eduquality zijn praktijkmensen met jarenlange ervaring. Zij zijn de besten in hun vak. Klik hier voor een overzicht van onze adviseurs.

Via onze zusteronderneming Proquality verzorgen wij professionaliseringstrajecten.

We werken samen met Interim & Co.nl.

neem contact op