Natascha Niemeijer

Natascha heeft ruime ervaring in het primair- en voortgezet onderwijs als manager, zorgcoördinator, trainer en coach. Ze begeleidt besturen en teams op het gebied van (bovenschoolse) kwaliteitszorg, schoolontwikkeling, projectmanagement, beleidsadvisering, verbetertrajecten en interne- en externe verantwoording. Naast opdrachten als loopbaancoach, spoor 2-trajecten, onderwijsadviseur heeft ze ook ervaring opgedaan als beleidsadviseur onderwijs en jeugd en projectleider bij een gemeente.
Als leidinggevende is zij enthousiast, communicatief vaardig, empatisch en integer. Als manager is zij verbindend, transparant, probleemoplossend en resultaatgericht.
Kernbegrippen voor Natascha zijn: optimistisch, daadkrachtig, sensitief, mens- en resultaatgericht, analytisch, creatief, netwerker, kennismakelaar, verbinder, talentscout.

Eerste baan Dansdemonstraties geven Vervoermiddel Auto Vakantieland Italië Droom Altijd kunnen blijven dansen Sport Diverse danssoorten en hardlopen Boek The house of the spirits Film La vita e bella (Roberto Benigni, 1997) Muziek Als ik muziek hoor wil ik dansen en bewegen Onmisbaar Mensen waar ik van houd