Renée Rövekamp

Renée heeft (leidinggevende) ervaring in zowel het PO als het VO. Ze werkt op een weloverwogen wijze, waarbij ze resultaatgericht is en oog voor het overzicht houdt. Naast haar professionele instelling laat ze ook ruimte voor haar gevoel voor humor. Renée is communicatief sterk en zoekt altijd de samenwerking op, waarbij vertrouwen een belangrijke pijler is. Ze heeft er plezier in mensen te inspireren en te ondersteunen in het realiseren van zo goed mogelijk onderwijs.

Ze is goed in het aanbrengen van structuur in een school. Haar aanpak is persoonsgericht, waardoor zij mensen verbindt aan de school en aan elkaar. Daardoor creëert Renée gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de school en individuele verantwoordelijkheid voor professioneel handelen van medewerkers.

Eerste baan Leerkracht groep 4 Vervoermiddel Hybride auto: Toyota Vakantieland Italië Droom Goed onderwijs voor zoveel mogelijk kinderen in de wereld Sport Tennis Boek Koning van Katoren Film Heaven can wait Muziek Van Genesis tot Supertramp tot Satie tot Bach Onmisbaar Mijn man en mijn kinderen