Susan Vis

Susan heeft ervaring als leerkracht en orthopedagoge in het basisonderwijs. De laatste 15 jaar lag haar focus op de interne begeleiding op diverse basisscholen in Amsterdam. Zij heeft ruime ervaring in het opzetten en stroomlijnen van een professionele zorgstructuur, verhogen van onderwijskwaliteit en het begeleiden en coachen van leerkrachten en intern begeleiders. Susan is bovendien beeldcoach (SVIBā€™er).

Susan werkt oplossings- en resultaatgericht, zonder het individu uit het oog te verliezen. Zij heeft snel in kaart waar de behoeften en kansen van een school liggen en adviseert en ondersteunt in de vertaalslag naar de praktijk.

Zij staat voor daadkracht, constructieve samenwerking en doelgerichtheid.

Eerste baan Leerkracht groep 7 Amsterdam Zuid Vervoermiddel Fiets Vakantieland Een tropische bestemming met een levendige straatcultuur Droom Net als vroeger weer een jaartje ontwikkelingswerk doen in Afrika Sport Hardlopen Boek De boeken van Haruki Murakami blijven me altijd bij Film Dagje IDFA Muziek van Nederlandstalige pop tot Christina Branco tot rock Onmisbaar Koffie