interim directeuren

Onze expertise op het gebied van interim management is groot. Of het nu gaat om een ingewikkelde veranderopdracht of om een eenvoudige vervanging, voor alle opdrachten hebben wij ervaren professionals met ruime kennis van de inhoud beschikbaar.

Onderwijs

We hebben interim managers voor het primair-, voortgezet-, middelbaar- en hoger beroepsonderwijs beschikbaar. Ook in het speciaal onderwijs en in de wereld van de samenwerkingsverbanden hebben wij onze sporen ruimschoots verdiend. Dat managen doen wij overigens op vele niveaus. De interim manager kan een schooldirecteur, een adjunct of een afdelings- of teamleider zijn. Onze onderwijsprofessionals hebben alle noodzakelijke ervaring en expertise.

Overheid

Ook hebben wij overheidsspecialisten beschikbaar die hun sporen hebben verdiend met opdrachten voor het openbaar bestuur. Eduquality heeft ervaring op vele managementniveaus: van bestuurs- tot coördinatiefuncties.

“Van Eduquality hebben we een uitstekende interim manager gehad. We hebben plezierig kunnen samenwerken en de afspraken zijn allemaal goed nagekomen. We danken Eduquality voor de goede samenwerking.”

voorzitter CvB SPOOR Purmerend

onze adviseurs